Maak kennis met de ambachtelijke kwaliteit van de Jeantique collectie

Let op!
U bent ook in deze Corona-periode welkom in onze showroom. Uiteraard hanteren wij in de showroom maar ook bij onze overige activiteiten de richtlijnen van de overheid en het RIVM.
Vindt u het prettig om op afspraak te komen? U kunt ons telefonisch of via email bereiken om een afspraak in te plannen.
Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.Een hartelijke groet, het Jeantique-team

Aangenaam kennis met u te maken. Wij zijn Jeantique. Gepassioneerde meubelmakers. Met veel liefde en toewijding maken wij tijdloze en moderne meubelen, met als ultieme specialisatie lederen zitmeubelen. U herkent deze zitmeubelen aan het weldadige zitcomfort, aan het robuuste uiterlijk, aan de beste kwaliteit bekleding in leer of stof en aan de superbe afwerking. Als u kwaliteit waardeert, dan is Jeantique uw merk.

Bekijk de complete collectie of laat ons uw wensen en ideeƫn weten. Dankzij onze eigen ateliers kunnen we bijna alle wensen-op-maat vervullen. Voor een volledig beeld van de allure van Jeantique heten wij u van harte welkom in onze showroom in Goor.

Alvast een sfeerimpressie? Bekijk dan de video hiernaast.

Onze veelzijdige en stijlvolle collectie

De omvangrijke Jeantique-collectie van eigentijdse, klassieke meubelen kent verschillende stijlen. Van traditioneel Engels, zoals onze Chesterfield-collectie, tot strak vormgegeven meubelen met een retro-industrieel karakter. Bekijk hier onze volledige collectie